Форум ВМГО "Національний Альянс"
Ви не зайшли.
В цілях підвищення якості спілкування на форумі діють наступні правила і обмеження, які повинні суворо виконуватися всіма користувачами.
1. Заборонено:
1.1 нешанобливе або агресивне відношення до одного або декількох користувачів;
1.2 нецензурна лайка в будь-якій, навіть завуальованій формі; провокація співбесідника(ів) на конфлікт;
1.3 реклама;
1.4 повідомлення, що не відносяться до обговорюваної теми; повідомлення свідомо помилкові або безглузді;
1.5 відкриття раніше обговорених, або вже обговорюваних тем;
1.6 надмірна кількість граматичних, стилістичних і пунктуаційних помилок; використання жаргонних слів, сучасних мережевих діалектів, зокрема, «сленгу дебілів»;
1.7 підписів, розміром більше 4-х рядків;
1.8 вставка великих за об'ємом цитат співбесідника — цитати розбиваються на невеликі смислові частини з подальшим коментарем.
2. Допускається, але не вітається:
2.1 відкриття тем в розділах форуму, не відповідному контексту обговорення;
2.2 неінформативних назв тем;
2.3 вживання в назві тем заголовних букв або прикрас типа «~~~~~ Тема ~~~~~»;
2.4 рясне використання смайлів.
3. Заохочуються:
3.1 інтелект, культура і інтелігентність;
3.2 рівне, спокійне і прихильне відношення до співбесідника(ів);
3.3 допомога кожному хто просить і запитує;
3.4 створення корисних, інформативних, актуальних тем з подальшою активною підтримкою, аналітикою і висновками.
Правила можуть (і повинні) оновлюватися і доповнюватися. Якщо є питання або прохання до модераторів, викладайте їх в особистих повідомленнях. Виконуйте правила форуму. Пам'ятаєте! Конфлікт — це безкінечна і затягуюча трясовина. Добре відношення до всіх і кожного — гарантія гарного настрою, бадьорості і шанобливого до Вас відношення.
З повагою, адміністрація форуму.
Поза форумом
Admin написав:
2. Допускається, але не вітається:
2.1 відкриття тем в розділах форуму, не відповідному контексту обговорення;
2.2 неінформативних назв тем;
2.3 вживання в назві тем заголовних букв або прикрас типа «~~~~~ Тема ~~~~~»;
2.4 рясне використання смайлів.
В повному складі — під заборону.
Admin написав:
1.8 вставка великих за об'ємом цитат співбесідника — цитати розбиваються на невеликі смислові частини з подальшим коментарем.
Добре, що, припустимо, я, вмію користуватись ВВ-кодами. А от є такий момент, що двигунець форуму сам автоматично цитує весь допис. Хоча має бути кнопочка, яка заключає в теги цитати обраний шмат тексту. Доробіть спочатку частину технічну.
Відредаговано Борода (2008-12-18 16:23:10)
Поза форумом
Я от дивлюсь на вас ,люди добрі,і думаю,ну коли ви перестаните пусті балачки розводити...?Чи чекаєте поки москалі прийдуть ще й до нас на Захід?Південь та Схід України вже геть окацапчений.Говорив з східняками,так вони нас за ворогів усіх тримають...ось так.І якщо туди прийдуть моські війська (а чом би й ні...як в Осетію).то вони одразу під них всі ляжуть...Досить тріпати язиками!Наші славні герої,які очищали землю українську від комуняк аж до 55 року,пустих балачок не розводили!!!а ДІЯЛИ! Де наші теперішні герої?Де наш Че Гевара!?Хто підніме народ український з колін і виведе його з рабства московських запроданців?Я вже не можу жити так,бачити як гвалтують мій народ ці жирні свині...мою нещасну Україну...Або ви щось будете робити,і я з вами,та й весь народ український,або...або доведеться виїзджати з України...щоби не бачити того мордування!
Поза форумом