Хорунжий 2019

Хорунжий 2019
Хорунжий 2019

[cs_video column_size=”1/1″ video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=89l_q4z96Co” video_width=”500″ video_height=”500″][/cs_video]

Освітній табір «Хорунжий» відбувся!

Протягом 4 тижнів, насичених унікальною програмою неформальної освіти молодь знайомилась із історією нашої країни, розвивала командні навички, ставала організованими та вмотивованими.

Учасників чекало активне дозвілля: сплав на байдарках, пейнтбол, стрільби на полігоні, спортивні ігри, практичне заняття з виживання в екстремальних умовах, казкотерапія, традиційні танці, тім-білдінг, перегляди фільмів. А також захоплюючі історичні лекції, гутірки з мандрівництва, домедичної допомоги, сортування сміття, чистоти мовлення, гібридної війни та орієнтування на місцевості. Атмосферні ватри проходили з піснями та імпрезками, які готували самі учасники.

«Хорунжий відбувається вже втретє. Цей табір – чудова можливість для молоді з усієї України отримати перший вдалий досвід таборового життя, знайти друзів за інтересами та відчути згуртованість» – ділиться враженнями Комендант табору Олександр Вовченко.

Кожен заїзд був названий іменем видатного історичного українського військового діяча:
І 03-09 червня – імені полковника Армії УНР П. Болбочана; Фото
II 12-18 червня – імені засновника УПА «Поліська Січ» Т. Бульби-Боровця; Фото
III 22-28 червня – імені командира першої сотні УПА (ОУН б) Г. Перегіняка «Коробки»; Фото
IV 01-07 липня – імені першого командира УПА на Волині В. Івахіва «Сонара». Фото

Організатори заходу: Міністерство молоді та спорту України, Управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА у співпраці з ГО «ВМР «Національний Альянс» та Центром національно-патріотичного виховання у м. Луцьк.

Деталі та новини: http://bit.ly/Horunzhij_FB, http://instagram.com/tabir_khorunzhyi

© Всі права захищені - 2021, НАЦІОНАЛЬНИЙ АЛЬЯНС
Розробка сайту