Холодноярщина-2019

Холодноярщина-2019
Холодноярщина-2019

16-20 серпня 2019 року у славетному урочищі Холодний Яр, що на Черкащині, вп’яте відбувся військово-патріотичний табір «Холодноярщина»!

Молодь не лише займалася практичними заняттями з основ мінно-саперної справи, тактики ведення бою в групах, тактичної медицини, поводження зі зброєю, рукопашного бою, виживання в лісі, ножового бою, орієнтування на місцевості, фехтування палицями, а й отримувала знання на гутірках та лекціях історичної, націоналістичної та іншої тематики.

Також таборовики змогли заглибитись в історію Холодного подорожуючи ним. Під час табору кожен учасник подолав близько 40 км. Саме це допомогло юнакам та дівчатам відчути нескорений дух Гайдамаччини і Холодноярської республіки.

«Цьогоріч ми продовжили традицію Черкаського осередку та організували табір «Холодноярщина» вже вп’яте. Табір не лише вишколює учасників, а й дає можливість відчути дух повстанців, що боролись на теренах Холодного Яру», – розповідає комендант табору Олександр Вовченко.

За допомогу у проведенні заходу організатори висловлюють подяку Черкаський Клуб Юних Моряків та Пласт Черкаси.

Табір організований НАЦІОНАЛЬНИЙ АЛЬЯНС спільно з Наддніпрянський Легіон та Черкаська обласна організація УНСО за підтримки Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

Більше фото

✏ Якщо бажаєш отримувати інформацію про цікаві заходи у місті Черкаси – реєструйся! https://goo.gl/forms/l6ZdlZ3g4b

#Холодноярщина #Історія_Холодного_Яру #Зголошення #серпень #подія #Табір #Вишкіл #ХолоднийЯр #Холодний_Яр #Національний_Альянс #НаціональнийАльянс #НА #молодь #Черкаси #Україна

© Всі права захищені - 2021, НАЦІОНАЛЬНИЙ АЛЬЯНС
Розробка сайту