Андріївські Вечорниці в Черкасах

Андріївські Вечорниці в Черкасах
Андріївські Вечорниці в Черкасах

В цей вечір хлопці та дівчата зібралися разом, аби порозважатися, почастувати домашніх смаколиків та передбачити своє майбутнє. І звичайно ж, не обійшлося без забави з кусанням калити. Учасники заходу ворожили пшоном і дізналися, чи знайдуть других половинок у 2019 році чи ні. А за допомогою кільця, склянки та чобітків, вже знаємо, чиє весілля будемо справляти незабаром.

«Сьогодні мали чудову нагоду відвідати Андріївські вечорниці у с. Леськи та долучитися до атмосфери українських народних традицій, звичаїв, ворожінь, частувань та жартів. Приємно радують дитячі таланти, натхнення їх педагогів та багатьох інших небайдужих людей, які долучилися до цього заходу.», – розповідає голова черкаського осередку ГО «ВМР «Національний Альянс» Катерина Плигач.

Організаторами заходу були Черкаська районна державна адміністрація та Леськівська сільська рада спільно з ВГО «Молодий Народний Рух», ГО «Всеукраїнський Молодіжний Рух «Національний Альянс», ГО «Наддніпрянський Легіон», ВГО «УНА-УНСО» та відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської РДА.

 Якщо бажаєш отримувати інформацію про цікаві заходи у місті Черкаси, реєструйся! https://goo.gl/forms/l6ZdlZ3g4b

#Вечорниці_у_Леськах #Вечорниці #на #Андрія #Леськи #традиції#ворожіння #Черкаси #Черкащина #Національний_Альянс #МНР#НаціональнийАльянс #НА #молодь #Україна

© Всі права захищені - 2021, НАЦІОНАЛЬНИЙ АЛЬЯНС
Розробка сайту