Мандрівний табір стежками князів Острозьких завершено

Мандрівний табір стежками князів Острозьких завершено
Мандрівний табір стежками князів Острозьких завершено

Із 18-го по 20-те травня на Рівненщині відбувався четвертий Весняний мандрівний табір «Стежками князів Острозьких», який об’єднав молодь із різних куточків України.
Цьогоріч Стежками Острозьких мандрували учасники із Київщини, Львівщини, Рівненщини, Хмельниччини, Сумщини, Закарпаття, Миколаївщини, Волині, Житомирщини, Вінничини, Херсонщини і Черкащини.
Організатором заходу є ГО «ВМР «Національний Альянс» за підтримки Острозької міської ради, управління молоді та спорту Рівненської ОДА.
Протягом трьох днів 70 учасників подолали 50 км насолодилися неповторними природними перлинами Рівненщини; відчули себе частиною історії часу визвольної боротьби воїнів УПА; випробували свої кулінарні здібності під час приготування похідної їжі, а також доклали усіх сил під час підготування вечірньої ватри; мали можливість отримати навики з військової підготовки і прослухати ідеологічний лекторій від Національного Альянсу, НВР «Правого сектору» і патріотичної молоді із ГО «Апостольська Чота».
Доба ґаджетів і «мережевого спілкування» змушує тіснитися у душних квартирах, затіняючи круті місця для відпочинку, які не потрібно шукати далеко в Європі, а варто лише зазирнути у минуле нашої держави, яка має чимало таємничо-прекрасних місць, що здатні розказати більше, ніж Вікіпедія. Табір «Стежками князів Острозьких» дав можливість відчути атмосферу гармонії з природою і дух патріотизму, який об’єднав усіх учасників», – зазначила учасниця табору Ольга Юрчук.
«Проведення заходів такого формату є крайнє необхідним, адже вони сприяють патріотичному вихованню молоді, введенню здорового способу життя, а також популяризують місцеву історію. Ми дуже дякуємо та сподіваємося на подальшу співпрацю, учасникам табору, нашим друзям, партнерам та спонсорам, які допомагали нам у його проведенні. Цьогорічний табір був просто неперевершений та зібрав рекордну кількість учасників. Наступного року ми будемо мати ювілейний п’ятий мандрівний табір і запрошуємо взяти у ньому участь. Цим табором ми показали, що і у нас знаходяться такі чудові місця від яких захоплює подих – не потрібно для цього їхати за кордон – зазначив засновник та керівник «Весняного мандрівного табору «Стежками князів Острозьких» Юрій Устимчук.
Висловлюємо щиру подяку нашим друзям, партнерам та спонсорам: НВР «Правий сектор», НСОУ Пласт. Станиця Острог, ГО «Апостольська чота», ГО «ФРІ-Острог», садиба зеленого туризму «Українська хата», Острозька міська рада, управління молоді та спорту Острозької міської ради, управління молоді та спорту Рівненської ОДА, Острозька РДА, відділ Освіти Острозької РДА, НПП «Дермансько-Острозький, Острозький лісгосп, депутат Рівненської обласної ради Олександр Корнічук, Футбольний клуб «Верес-Рівне», ГО «Сила Волі», Пшеничній Любові Миколаївні, Ужвіну Миколі Івановичу, монахам Свято-Воскресенського Гурбинського монастиря, Свинарчуку Роману Вікторовичу, Державний історико-культурний заповідник м. Острог, Острог.Інфо, Острог.район, Радіо.Рівне.ФМ, телеканалу UA:Рівне, газеті «Замкова гора», Чигир Наталії Геннадіївні

Відгук однієї учасниці ви можете прочитати тут: http://ostrog.rayon.in.ua/topics/2063-50-kilometriv-chervono-chornogo-abo-stezhkami-kniaziv-ostrozkih-za-shist-storinok

© Всі права захищені - 2021, НАЦІОНАЛЬНИЙ АЛЬЯНС
Розробка сайту