На Київщині відбувся другий інструкторсько-ідеологічний внутрішній вишкіл “Позір”

На Київщині відбувся другий інструкторсько-ідеологічний внутрішній вишкіл  “Позір”
На Київщині відбувся другий інструкторсько-ідеологічний внутрішній вишкіл “Позір”

На Київщині завершився другий інструкторсько-ідеологічний внутрішній вишкіл ГО «ВМР «Національний Альянс», ймення якому «Позір».

 

Впродовж трьох днів учасники дізнавались:
• чому дисципліна на заходах прямопропорційна меті діяльності організації;
• що робити, аби твоя сотня(команда) була непереможною;
• як забезпечити безпеку учасників табору;
• чому лише відповідальна робота у команді ефективна;
• як бунчужному стати лідером, а начальнику штабу – всезнаючим керівником; як зробити з розвідки спецпідрозділ, а кухню максимально організованою.
• чому важливо писати про свій захід і т.д.

 

   Протягом вишколу учасники ділились досвідом та моделювали різноманітні ситуації, вирішення яких важливе для проведення якісного заходу.

Також, свою витримку змогли випробувати рятуючи поранених побратимів в стресових умовах, а навички орієнтування – під час нічної пригоди лісом.
Показовим стало змагання з навчання навичок боротьби на теренівці. А командоутворення та змагання з впоряду, у якому перемогу здобули друг Сірий та друг Шварц, показали злагодженість дій членства організації.

 

До вишколу було підготовлено безліч методичних матеріалів для організації заходів, які після корегування будуть розіслані учасникам.

Вишкіл став вдосконаленням здобутих знань та продовженням ефективного навчання організації, що створює десятки заходів, які виховують молоде покоління для розбудови могутньої держави України.

 

 

© Всі права захищені - 2021, НАЦІОНАЛЬНИЙ АЛЬЯНС
Розробка сайту