Як столиця Андрія святкувала

Як столиця Андрія святкувала
Як столиця Андрія святкувала

Хвилюючий момент, коли твій чобіт вже так близько до порога! Блаженний смак пророчих вареників та літня спека взимку від таких запальних українських танців!

Все це мали змогу відчути відвідувачі київських Вечорниці НА Валу цієї середи, організаторами яких є Національний Альянс – Київ разом з Фундація Вільні Люди та Молодіжний Націоналістичний Конгрес – МНК

«Сьогодні молодь дуже полюбляє вечорниці! Ще б пак, адже чи не кожен популярний заклад столиці влаштовував свої вечорниці. І ми, щорічно організовуючи вечорниці на Андрія, переймались, що людей буде так багато, що доведеться їх робити надворі. Молоді дійсно багато – і це прекрасно!» – радіє ведучий Валік Опольський.

Крім ворожіння, забав, і танців, відвідувачі аж до вечора співали рідних народних, повстанських та сучасних пісень.
Хоча хлопцям на Андрія дозволяли все – навіть зняти ворота з подвір’я дівчини, якщо її батько не пускав з ним гуляти – то, щоб могти кусати калиту, потрібно було дотримуватись певних правил. А за право першим кусати, доводилось ще й позмагатися, тому це найочікуваніший і найцікавіший момент будь-яких Андріївських вечорниць.

«Щоб сворити атмосферу, протягом усього свята ми транслювали ефектні ролики проекту Спадок про українське жіноче святкове вбрання , а старовинні рушники, глечики, вишивку вишукували в наших бабусь та друзів…», – ділиться секретами організації свята Дмитро Куриленко, керівник інтенданської служби Київського осередку Національного Альянсу.

Щиро раді були всіх бачити і безмежно дякуємо кожному відвідувачу, адже саме ви зробили цей захід таким файним!
Чекаємо ваші відгуки із хештегом #Вечорниці_НА_Валу

Підписуйтесь на наші події в соцмережах:
https://www.facebook.com/nation.alliance.kyiv/
https://www.instagram.com/national_alliance.kyiv

Фото заходу: https://photos.google.com/…/AF1QipNd68ENZTjTflB596Hiouspv3Y…

© Всі права захищені - 2021, НАЦІОНАЛЬНИЙ АЛЬЯНС
Розробка сайту