Молодь Дубенщини поринула в атмосферу української казки

Молодь Дубенщини поринула в атмосферу української казки
Молодь Дубенщини поринула в атмосферу української казки

В четвер, 15 грудня в Дубенському районому будинку культури відбулись Андріївські вечорниці. Всі присутні ворожили, частувались варениками та насолоджувались авторськими піснями місцевих виконавців. Організатором заходу є ВП “ГО “Всеукраїнський молодіжний рух “Національний Альянс” в Рівненській області.
Спершу альянсівці показали присутнім невеличку інсценівку та розповіли історію свята. Основну частину вечорниць склали ворожіння та виступи з авторськими піснями Ельвіри Карасюк, Андрія Мелояна та Олександра Пащука. В залі панувала святкова, невимушена атмосфера. Молодь ворожила на намистинах, на книзі, пускала човник із свічкою по воді. Дівчата ловили віночок, переставляли чоботи, витягували жереб на майбутнього чоловіка, хлопці кусали калиту. Гостей пригощали варениками.
Організатори вдячні районому будинку культури за теплий прийом та голові райради Олександру Козаку за сприяння.9lr4kxp1sku cez1athsqsy ctte7wp7psk dauhc6qmxs huzt01n7nfe irz2lr50uou knswkdzg1g8 mzhxrixoshq qopvkvn1xk0 q-xil7ialcw rsq-ayntrbs ujtoc_cncb4 wav3qfrblx0 xgoobh_igum xkh5q7ybm20 ymuxg8dv1vi

© Всі права захищені - 2021, НАЦІОНАЛЬНИЙ АЛЬЯНС
Розробка сайту