ПОВСТАНЕЦЬ 2016

ПОВСТАНЕЦЬ 2016
ПОВСТАНЕЦЬ 2016

У волинських лісах знову таборувались «повстанці»
21-23 жовтня в лісах Ківерцівського району проходив військово-патріотичний табір «Повстанець». Організатором заходу традиційно стала громадська організація «Всеукраїнський молодіжний рух «Національний Альянс» за підтримки управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА.
Табір «Повстанець» – вже традиційний захід Національного Альянсу з 11-річною історією, де молодь може пройти базовий таборовий рівень і підготуватись до наступних таборів та вишколів.
Впродовж трьох днів 30 учасників табору слухали лекції на історичну тематику, навчались поводженню зі зброєю, грали в тактичні ігри, опановували тематики лідерства, тайм-менеджменту та інших вмінь на тренінгах.
Як зауважив голова ГО «ВМР «Національний Альянс» Богдан Бальбуза:
«Сьогодні Україна, окрім інших речей, гостро потребує хвилі нової, зарядженої на розвиток держави молоді, яка знає свою історію, розуміє стан речей в країні та може стати гідним членом суспільства. Можна бути професіоналом своєї справи – військовим, медиком, програмістом, та при цьому не бути патріотом своєї країни. Наслідки такого явища ми вже кілька років пожинаємо. Це варто змінювати, і добре, що більшість українців це розуміють.
Довідка:
ГО «ВМР «Національний Альянс» проводить десятки таборів, вишколів та тренінгів різного рівня щороку.
З ними можна ознайомитись на сайті організації – nation.org.uamin4u0mvpmqhvlfximg_z0bql17rjnuim

© Всі права захищені - 2021, НАЦІОНАЛЬНИЙ АЛЬЯНС
Розробка сайту