НА-Україна: Відбулась робоча конференція організації

НА-Україна: Відбулась робоча конференція організації
НА-Україна: Відбулась робоча конференція організації

9 жовтня 2016 р. в Луцьку відбулась робоча конференція ГО «ВМР «Національний Альянс».

Метою даного заходу було провести звіт осередків за 2016 р. та обговорення планів діяльності організації на 2017 рік.

Конференцію відвідав засновник ГО «ВМР «Національний Альянс» – народний депутат України Ігор Гузь, який провів мотиваційну розмову з членами організації, розказавши про важливість громадського руху та вплив громадської діяльності на власне життя.  Він переконаний, що лише зміна свідомості сучасної молоді здатна змінити українське суспільство в цілому.

Також для учасників конференції  було проведено навчання по співпраці з владою, роз’яснено структуру та порядок отримання коштів для проведення заходів та звітування про їх використання. Юлія Грицюк розповіла про всі тонкощі у роботі над проектами та їх участю у конкурсах проектів.

Наступним блоком у роботі конференції став звіт керівників осередків про проведену діяльність за період з 1 жовтня 2015 року по 1 жовтня 2016 року.

Після перегляду звітних матеріалів, розпочалось навчання по правильній роботі зі ЗМІ задля гарного висвітлювання проведених заходів. Юлія Грищук закцентувала увагу на необхідності ведення інформаційної роботи в соцмережах.

Останнім блоком робочої конференції було обговорення діяльності організації на 2017 рік, в ході якої було згенеровано щонайменше 3 нових заходи, робота над якими почнеться вже найближчим часом.

Дякуємо адміністрації Луцького педагогічного коледжу за сприяння в проведенні нашого заходу!

5

7

8

2

9

3

4

6

 

© Всі права захищені - 2021, НАЦІОНАЛЬНИЙ АЛЬЯНС
Розробка сайту