Реєстрацію на Всеукраїнський молодіжний наметовий табір “Нащадки воїнів: Легіонер та Оріяна-2016” продовжено до 13 липня!

Реєстрацію на Всеукраїнський молодіжний наметовий табір  “Нащадки воїнів: Легіонер та Оріяна-2016” продовжено до 13 липня!
Реєстрацію на Всеукраїнський молодіжний наметовий табір “Нащадки воїнів: Легіонер та Оріяна-2016” продовжено до 13 липня!

Із 18 липня 2016 року розпочинає діяти Всеукраїнський молодіжний наметовий табір «Нащадки воїнів: Легіонер та Оріяна-2016». Захід відбудеться лісовому масиві Ківерцівського району, Волинської області і триватиме до 24 липня.

Організаторами заходів виступили ВОО «Студентське Братство Волині», ГО «ВМР «Національний Альянс», «Пласт НСОУ», Тренінговий центр СРУБ при підтримці Міністерства молоді та спорту України, управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА та ВОВПО (Всеукраїнського об’єднання військово-патріотичних організацій).

Участь у таборі безкоштовна! Також на учасників чекатимуть приємні подарунки.

Термін реєстрації на табір продовжено до 13 липня. Реєстрація онлайн можна за посиланнями: зголоситися на “Легіонер”,  зголоситися на “Оріяну”.

Родзинкою табору є поділ на два окремих табори – хлопчачий та дівочий, які будуть проведені паралельно.

Лекції на таборі читатимуть відомі особистості: політики, історики, журналісти, громадські діячі. Свою участь підтвердили: народні депутати – Ігор Гузь та Андрій Левус, лідер «Народного контролю» на Волині – Павло Данильчук, перший заступник голови Українського інституту національної пам’яті Аліна Шпак та працівниці УІНП – Зоя Бойченко і Леся Бондарук, кандидат у народні депутати, заступник голови Волинського осередку «Народний контроль» – Тетяна Лишневець.

Групи таборів у соціальній мережі ВКонтакті: “Легіонер”,  “Оріяна” – https://vk.com/tabir_oriiana

афіша ЛІо 2 – копія

© Всі права захищені - 2021, НАЦІОНАЛЬНИЙ АЛЬЯНС
Розробка сайту