НА-Київ: 23 червня в центрі Києва відбувся «Історичний квест»

НА-Київ: 23 червня в центрі Києва відбувся «Історичний квест»
НА-Київ: 23 червня в центрі Києва відбувся «Історичний квест»

Основною метою заходу стало підвищення національної свідомості молоді, культурне дозвілля, пропаганда здорового способу життя та активного відпочинку.

17 учасників об’єдналися в 6 команд та стартували від Контрактової Площі, щоб випробувати свої знання з історії Києва, пройшовши «Історичний квест». Завдання команд полягало у подоланні дев’яти точок історичним центром столиці та вирішенні цікавих завдань на кожній з них.  Зокрема, щоб отримати підказку до наступної точки, команда мала відгадати загадку про Десятинну церкву, згадати якомога більше гетьманів України, орієнтуватися у датах пам’ятних подій , процитувати Григорія Сковороду і т.д.

Команда переможців ділиться враженнями: « У нас склалась чудова команда, – кожен вніс свій вклад задля перемоги: знанням історії, повстанських пісень, міфології чи вмінням вправно танцювати. Дякуємо організаторам та учасникам за чудово проведений час!»

Величезна увага була приділена оптимальному вибору маршруту та, відповідно, точок маршруту, що мали відображати всю красу та унікальність столиці України. Після чого, між командою організаторів були розподілені обов’язки щодо кожної з історичних пам’яток, щоб координувати учасників квесту.

Фінішували команди біля пам’ятника Володимиру, де відбулося урочисте нагородження переможців та частування учасників.

Організовуючи подібні заходи, активісти хочуть наголосити на необхідності живого активного спілкування та любові до рідного міста. Адже, «як тебе не любити, Києве мій!».

htPwiCISxTM ZPP4sR0i5kw 8jII_pASeV0 aM6Sklcz1kY LCi4g0TWrDo dS5O1d4CIwE R-RC1n3C4Y4 jnnXI3ryTD4 P6wIUWyoscU

© Всі права захищені - 2021, НАЦІОНАЛЬНИЙ АЛЬЯНС
Розробка сайту