Національний Альянс запрошує на військово-патріотичні табори “Легіонер” та “Оріяна”

Національний Альянс запрошує на військово-патріотичні табори “Легіонер” та “Оріяна”
Національний Альянс запрошує на військово-патріотичні табори “Легіонер” та “Оріяна”

В липні 2016 року Національний Альянс запрошує на 2 всеукраїнські військово-патріотичні табори: табір для хлопців “Легіонер” та табір для дівчат “Оріяна”. 

Легіонер:

Всеукраїнський військово-патріотичний інструкторський табір “Легіонер 2016” відбуватиметься 18-24 липня.
Метою табору є підготовка інструкторів військово-патріотичного виховання для молодіжних організацій.
Організаторами є ГО “ВМР “Національний Альянс”, “Пласт НСОУ”, Тренінговий центр СРУБ при підтримці 6ВОВПО (Всеукраїнського об’єднання військово-патріотичних організацій).  

Історія “Легіонеру” почалася з 2007 року, але традицію проект бере із пластового табору “Легіон”, який започаткований ще в 1996 році.
Відео із “Легіонеру” 2010 року

ТУТ

Табір включатиме підготовку по програмі “Інструктор військово-патріотичного виховання, базовий рівень” по напрямках: фізична підготовка, тактико-спеціальна підготовка, вогнева підготовка, інженерно-саперна підготовка, медична підготовка, основи виживання, методика інструкторської діяльності в сфері ВПВ.

Для участі в таборі запрошуються члени молодіжних організацій від 18 років із досвідом участі в військово-патріотичних заходах та проектах, які хочуть стати інструкторами ВПВ.

Зголоситися можна за посиланням до 1.07.16 року.

Участь в таборі безкоштовна!

Група у соцмережі

ОРІЯНА:

Табір “Оріяна” проводиться Національним Альянсом з 2009 року, і відрізняється від більшості вишкільних заходів НА тим, що до участі в таборі допускаються лише дівчата.

13412920_1052398781512639_2503936105953407972_n

Таборова програма «Оріяни» включає практичні заняття з виживання, самозахисту, надання першої медичної допомоги, орієнтування, поводження зі зброєю, вивчення народних та повстанських пісень. Також під час таборування відбудеться ряд виховних заходів, лекцій, спрямованих на вирішення актуальних питань сучасності країни – здорового способу життя, становлення громадянського суспільства, історії визвольних змагань Українського народу, колективної безпеки та участі жіноцтва у ній.

Участь в таборі безкоштовна!

Зголоситись онлайн можна за посиланням до 10.07.2016 року.

Група в соцмережі

© Всі права захищені - 2021, НАЦІОНАЛЬНИЙ АЛЬЯНС
Розробка сайту